svømme~~POS=TRUNC

Svømming er unikt – det er den eneste sporten som kan redde liv.

Uansett hvilken alder du er, og om du er en absolutt nybegynner eller ser etter å forbedre din slagteknikk, tilbyr vi et omfattende program med leksjoner, så det vil være et kurs som passer deg. Våre programmer følger ASAs nasjonale plan for undervisningssvømming – et “all inclusive” -program som tar ikke-svømmeren fra deres første sprut for å utvikle selvtillit og kompetanse i vannet.

Kvalifiserte instruktører tar alle barn gjennom et strukturert leksjonsprogram som lærer nye ferdigheter og teknikker i et hyggelig og trygt miljø. Hver svømmer vil dra nytte av:

Små klassestørrelser for nybegynnere
Fullstendig kvalifisert ASA instruktør
Vår tilnærming til svømmeundervisning gjør systemet enklere og mer praktisk, ettersom du kan registrere deg for svømmelektioner når som helst, og våre elever kan bevege seg gjennom stadiene når de er klare.

Det er to måter å betale for barnets svømmelektioner. Du kan registrere deg for direkte debitering og spre kostnaden med faste månedlige utbetalinger på £ 20 og unngå køene i resepsjonen.

Hvis du foretrekker å betale med kontanter eller kort over disken, kan du betale £ 52 for en blokk på 10 leksjoner.

Visste du at hvis barnet ditt deltar på svømmelektioner hos oss, og du betaler med direkte debitering at de kan svømme gratis på noe annet tidspunkt?

Kom og lær på noen av våre seks svømmebassenger, det er bundet til å være en i nærheten av hvor du bor.

For å avbryte svømmelesen din, fyll ut vårt avbestillingsskjema.

“Mine sønner lærte å svømme med Salford Community Sport, det var raskt og enkelt å komme i gang. Jeg kunne slappe av med kunnskap om at læreren hadde alle de riktige kvalifikasjonene og erfaringene. På ingen tid har de gått gjennom stadiene” ( Ruth, mor til 2)

 

Barnehage
førskolebadingEn flott introduksjon til svømming for småbarn og den perfekte måten for barnet ditt å lære å ha det gøy trygt i vann med våre vennlige svømmelærere.

Et program for å pleie tidlige år vanntillit. Våre foreldre og barn klasser utvikler grunnleggende selvtillit og motoriske ferdigheter gjennom spill og er stor verdi.

Bruk skjemaet nedenfor for å spørre om “førskole” -klasser.

 

Begynn å svømme
ung jente i svømmebassenget Uansett nivå og om barnet ditt er nervøst eller selvsikkert, finner vi den rette gruppen slik at de kan lære å svømme. Vi tar ditt barn gjennom de fire første ASA-stadiene:

Fase 1 – Utvikler bevissthet om grunnleggende sikkerhet, bevegelse og vannforståelse.

Fase 2 – Utvikler trygge entires til vannet, inkludert hopping, grunnleggende flytende, bevegelighet og sving for å gjenvinne en stående stilling.

Fase 3 – Reis opptil ti meter på forsiden og baksiden og fremdrift snu ferdigheter. Utvikle sikker oppføring, inkludert undervanns- og vann sikkerhetskunnskap.

Fase 4 – Lær hvordan du flyter gjennom en rekke ferdigheter for alle slag og svømmer ti meter. Kunne demonstrere sparketeknikken.

Bruk skjemaet nedenfor for å spørre om ‘begynne å svømme’ leksjoner.

 

Bli en bedre svømmer
barn som smiler i bassenget Disse klassene er utviklet for å utvikle barnets slag og for å øke hastighet, styrke og utholdenhet. Også ideelt hvis barnet ditt vil forberede seg på å svømme med en lokal klubb.

Vi tar barnet ditt gjennom ASA-stadiene fem til syv:

Fase 5 – Bli en bedre svømmer gjennom sculling og treading vannferdigheter og fullstendig rotasjon. Bruk brystslag, rygg, sommerfugl og forreste kryp.

Fase 6 – Utvikle effektive svømmekompetanser, inkludert koordinert pust, vannsikkerhetsaspekter og forståelse for forberedelse til trening.

Fase 7 – Utvikle en kvalitetsslagteknikk på opptil 100 meter, inkludere ferdigheter lært og kombinere dem for å lage en sammenhengende rutine. Fullfør vellykket et hinderkurs som kombinerer en rekke ferdigheter oppnådd gjennom trinnene 1 til 7.

Bruk skjemaet nedenfor for å spørre om ‘bli en bedre svømmer’ leksjon.