Handle om

Rickhusefitness, et 26 000 kvadratmeter treningsstudio ligger i hjertet av Santa Monica, ligger i forkant av treningsindustrien. Grunnleggerne Bernard og Gina Baski er idrettsutøvere som er dedikert til å se at deres medlemmer når sitt sanne atletiske potensiale. “Vi tilbyr en rekke klasser gjennom hele anlegget, inkludert innendørs sykling, yoga, krets, svømming, boksing og dans. I tillegg til et treningsstudio tilbyr vi en rekke utendørs treningsalternativer og racerprogrammering. Vi tilbyr et bredt spekter av tilbud fordi vi aldri vet hva som vil motivere folk til å ta det første skrittet, og det er det første skrittet som fører til permanent livsstilsendring. “Rickhusefitness jobber med små og store bedrifter for å gi trening, velvære og andre helserelaterte tjenester til sine ansatte. Bernard og Gina har hyret noen av verdens beste olympiske trenere, trenere og ernæringsfysiologer for å utvikle effektive treningsprogrammer for Rickhusefitness-medlemmer.

Inspirerende klienter for å finne sitt sanne atletiske potensial er Bernard og Gina største lidenskap. Enten gjennom ernæring, styrke og utholdenhetskonditionering, eller trening for deres aller første begivenhet, hjelper kundene med å maksimere sine mål, ha det gøy, og skape en balansert livsstil med helse og velvære er deres endelige mål. Mellom de to har de konkurrert i utallige løp, og triathlon, inkludert ni Ironman-konkurranser.

“Vår oppgave er å innpode kunnskap, tenne entusiasme, og skape nye treningsmuligheter for hver og en som de oppdager sitt sanne atletiske potensiale. Vår visjon er å hjelpe alle våre medlemmer til å skape en livsstil som krever disiplin, både morsomt og hyggelig, og gir dem en følelse av prestasjon. Rickhusefitness ønsker å gi alle våre medlemmer de verktøyene de trenger for å fortsette en sunnere og mer produktiv livsstil langt utover deres tid med Rickhusefitness. Vi inviterer deg til å bli med vår stadig voksende familie av mennesker forpliktet til en sunnere og mer balansert livsstil. ”

Du kan sette et slag med både hånden og foten din, strekke kroppen din, gjør den fleksibel. Også du vil sitte på tvilling (hvis du er engasjert i kickboxing eller blandet kampsport), som alle synes vanskelig og vanskelig, styrker kroppen din fysisk. Alt dette kommer som et resultat av målbevisste øvelser, som velges av treneren.

Klasser holdes som regel i grupper på 10-20 personer, men på forespørsel fra treningen kan det gjennomføres individuelt og i mini grupper på 2-4 personer. Varigheten av en treningsøkt (si i boksing) er 1,5-2 timer, antall treninger er 3-4 per uke. I treningsstudioet er det alt som er nødvendig for klasser: en stor plass, bokseposer og pærer av forskjellige størrelser, makiwara, speil for “kamp med skyggen.”