Danse

Pre ballett begynnelsen
En kreativ og morsom klasse for å undervise grunnleggende ballettteknikker mens du strekker og styrker din unge danser som forberedelse til Beginning Ballet. 4-6 åringer – 45 minutter

Ballett 1
Begynner klassisk ballett instruksjon. Dette nivået er det neste trinnet for Pre Ballet danseren, samt enhver begynnelsesdanser 7 år eller eldre. Dansere læres klassisk ballettstil med dans og terminologi, samtidig som de får styrke, fleksibilitet og selvtillit som kreves for å flytte til mellomliggende ballettundervisning.

Ballett 2/3
Krever minimum 2 år med innledende ballettopplæring, eller ved godkjenning fra dansinstruktør. Her forandrer danserne sin teknikk og ferdigheter. De skal kunne huske grunnleggende ordforråd og fotplassering. Dansere beveger seg inn i mer avansert bevegelse med barre og lærer mer over gulvkombinasjonene. Sprang og slår klasser er også et anbefalt kompliment.

Ballett 4/5
Krever 3-4 års ballettopplæring, og du trenger godkjenning fra ballettinstruktøren til å gå inn i denne klassen. Dette nivået er for danseren som ønsker å perfeksjonere sin ferdighet i Ballet og muligens konkurrere.
Variasjoner på Pointe og vanskelige kombinasjoner blir undervist på dette nivået.

Jazz 1
Introduksjonskurs vil undervise danserne de grunnleggende grunnleggendeene til jazz, inkludert friheten til å tolke bevegelsene på danserens egen måte. Dansere bør ha en god forståelse i ballett 1 grunnleggende, og det er svært oppfordret til å melde seg inn i begge klassene.

Jazz 2/3
Minst 2 års erfaring i et begynnelsesnivå Jazz-klasse eller ved godkjenning fra dansinstruktøren. For å utmerke seg i jazz, bør danserne ha en sterk bakgrunn i ballett, da det lærer deg nåde og balanse. Studentene vil lære doble pirouetter og mer avanserte svinger av coupe, a la secondes, fouettes og mer. Ballett 2 og Leaps and Turns klasser er sterkt anbefalt å ta også.

Jazz 4/5
Avansert Jazz-instruksjoner og forberedelser for fremtidig konkurranseteam. Tilgang til klassen er kun av audisjon.

Tap
Tap er kunst av dans som bruker føttene dine som perkussjoner. Broadway trykk er mye brukt i musikalsk teater og jazzkran gjør føttene en del av musikken. Dansere vil lære en rekke trykkteknikker, som gjør et musikalsk dansemesterverk.

Hip Hop
Hip Hop er ofte referert til som street dancing, og er gjort til rytmen og beats of hip hop musikk. Dansere vil lære et bredt spekter av dansestiler, triks og mye mer!

Lyrical
Lyrisk er en vakker fusjon mellom ballett og jazz med moderne stiler av bevegelse. Tekst til sanger inspirerer danserens bevegelser for å uttrykke sine følelser. Denne dansestilen har blitt veldig populær på grunn av “Så du tror du kan danse” og andre talentutstillinger.

Leap & Turns
Denne klassen konsentrerer seg om de tekniske aspektene av hopping, hopping og sving ved å undervise en serie av disse bevegelsene mens du fokuserer på vekt- og retningsendringer. Studentene skal utvikle balanse, styrke, høyder og kroppsjustering. (Dansere må ha minst ett år med ballett eller jazz begynt å gå inn i denne klassen.)

Styrke og stil
Denne timen klassen fokuserer på å styrke alle støttemuskler som er nødvendige for å gå videre som danser. Første halvdel av klassen benyttes for styrking og kondisjonering, og andre halvdel av klassen fokuserer på stil og ytelse kvaliteter. (Dansere må ha minst ett år med ballett eller jazz begynt å gå inn i denne klassen)

Musikkteater Jazz
Denne klassen er designet for danseren som ønsker å utforske den mer teatralske siden av dansen. Du vil lære kombinasjoner og ansiktsuttrykk til mange sanger som er inspirert av bredbåndsmusikaler. Må ha minst 1 års jazz erfaring og lærer godkjennelse for å gå inn i denne klassen.