Generelle artikler

Utrolig triks for vekttap – Å bli kvitt de ekstra kiloene er MYE enklere enn du tror

Vi misforstår vanligvis at vekttap er effektivt oppnådd ved å gå til treningsstudio, trene utenfor eller praktisere vekttap klinikker eller sentre. Men naturlig vekttap begynner hjemme. Og det er derfor det er veldig viktig å vite hva du skal gjøre hjemme. En usunn livsstil bidrar hovedsakelig til fedme. For det første, kom deg ut av din usunde livsstil. Dette kan være vanskelig først, men du kommer til å elske det når du ser resultatene. “Hvordan å miste vekt hjemme?”. Følgende ernæringsfysiolog anbefales viktige tap i hjemmet er en godbit for din bekymring over naturlig vekttap hjemme.

En av de viktigste faktorene som bidrar til vektøkning er en stillesittende livsstil. Bortsett fra dette er det noen andre velprøvde helseproblemer som kan føre til vektøkning som:

  • Hormonal ubalanse
  • Betennelse
  • Understreke
  • Overgangsalder
  • Ulike medisiner som brukes til depresjon og søvnløshet (søvnløshet) kan også forårsake vektøkning

For å finne ut mer om et ærlig og sunt vekttap, kan du alltid gå til noen av Truveksentrene og spørre våre Ernæringseksperter selv. Alt GRATIS! Bare klikk og kom i gang!

Å ha en sunn balansert diettplan er svært viktig for vekttap. Dieten bidrar til nesten 70 prosent av vekttapet. Vurder å konsultere en sertifisert diettist før du går på en diettplan som hjelper deg å miste vekt raskt hjemme naturlig. Og etter kostholdet ditt og gjøre noen få innflytelsesrike endringer i vanene dine, er det første trinnet med å redusere vekten hjemme. Det anbefales å unngå visse matvarer samtidig etter matenes diett med naturlig vekttap innhold.

9 Ernæringsfysiolog anbefales naturlige vekttap tips hjemme

I henhold til ernæringseksperten er det 9 hjemme mat og livsstilsendringer som vil hjelpe deg med å miste vekt.

1. Inkluder asparges

Den inneholder et stoff som kalles asparagin, noe som øker blodsirkulasjonen og stimulerer nyrene til å fungere effektivt. Asparagin bryter ned oksalsyre, som er ansvarlig for oppbygging av kroppsfett, og reduserer dermed vektøkningen.

2. Spis kål

Det hjelper i sammenbrudd av magefett, spesielt rundt midjen din. Den er rik på jod og svovel, noe som bidrar til å forbrenne overflødig fett. Dette er en av de beste måtene å miste vekt på. Dette er en av de naturlige matene å miste hjemme hjemmefra.

3. Spis mer av hele korn

Hele korn som havre, helbrød, brun ris etc, hjelper deg å brenne ekstra kalorier. Kroppen din bruker mer energi til å bryte ned hele korn. Videre føler du deg full i lengre tid, og du stopper også binge eating. Sjekk ut denne bloggen for å kjenne fordelene med helt naturlige korn for naturlig vekttap hjemme.

4. gjør vekt trening

Kardio alene vil ikke hjelpe deg med å komme i form. Å gjøre litt vektløfting vil hjelpe deg å oppnå en tonet rygg. Etter noen uker vil konturene til musklene dine være godt definert, og du vil ha mer energi enn noensinne. For enkle vektløftøvelser er det ikke nødvendig å gå til treningsstudio og kan utføres hjemme. Og hvis du ikke er i det hele tatt i vekt trening, kan du også gå for Yoga Asanas. Yoga jobber ikke bare med vekttap, men det slapper også av sinn, kropp og sjel. De andre øvelsene som aerobic er også nyttige for å miste vekt raskt hjemme.

5. Drikk grønn te

Grønn te øker mengden av stoffskiftet og forhindrer lagring av fett i kroppen din. Det hjelper også med å senke høyt kolesterolnivå og fjerner kroppstoksiner også. Det er lastet med antioksidanter. Mange typer vitenskapelig forskning viser at grønn te kan øke metabolismen og hjelpe til med å miste vekt.

For folket, som har kaffe eller vanlig te på te-tiden, er det ikke veldig vanskelig å erstatte med grønn te som er sunnere og naturlig te og en “må ha drikke” hjemme. Klikk her for å vite mer om helsemessige fordeler av grønn te for vekttap.

6. Spis mer grønnsaker og frukt hjemme

Grønnsaker og frukt er viktige for en tonet kropp og tilbake, da de er en god kilde til vitaminer. De hjelper til med fordøyelsen og holder kroppen hydrert. Ta alltid med frukt og grønnsaker i diettplanen din for å miste vekt raskt naturlig hjemme.

Les: Hvordan høyfibre matvarer hjelper vekttap?

7. Del dine måltider

Ha små porsjoner måltider med jevne mellomrom hjemme eller ute. Våre Dieticians anbefaler alltid å ha små måltider fordi det øker kroppens metabolisme og gjør at du føler deg mindre sulten. Dermed ender du med å spise en mindre mengde kalorier som naturlig bidrar til vekttap planen hjemme.

8. tygge maten riktig

Dette gjør at du kan spise sakte og kontrollere appetitten din. Hjernen din vil ha nok tid til å forstå at du er full og ikke trenger å spise mer. Det har vært vitenskapelig bevist at rask spising og ikke tygger maten riktig, er en av årsakene til vektøkning. I en undersøkelse fra den nordamerikanske foreningen for fedmeutredning viste at overvektige menn og kvinner tok færre kalorier da de reduserte sitt normale spisingstemperatur.  Tyggemad hjelper til med å fordøye mat og arbeider dermed med vektøkning. Vurder denne naturlige tipsen for å inkludere i din livsstil. Tyggemad hjelper til med å fordøye mat og dermed arbeide med vektøkning.

9. Si nei til brus og Diet Colas

De blir lett fordøyd og absorbert. Dette resulterer i en kraftig økning i blodsukkernivået. Dette vil også føre til økt sult og lav energi. Det anbefales å unngå kullsyreholdige brus, sukkerholdige brus og juice før måltider. For alle de som har vane med å holde brus eller diettkola i et kjøleskap hjemme, står dette forslaget betydelig hvis du er seriøs om å miste vekt raskt.

Vekttap er ikke en engangs fase, for å holde vekttapet ditt bærekraftig må du vedta de ovennevnte punktene som livsstilsendring. Vår ernæringsekspert anbefaler å skrive disse punktene og henge det på et sted der de er synlige for deg, slik at du aldri går av banen.
Betydningen av å ha en dedikert diett

En kvalifisert diettist kan planlegge tilpassede dietter for hvert individ basert på helse, medisinsk, fysisk og psykologisk status. En diettist fjerner misforståelser man har om mat og gir en klar retning om hva du skal spise, hvordan å spise og hvor mye å spise. Registrerte ernæringseksperter og diettister tilbyr pålitelig informasjon om sunn mat, kostholdsplaner og måltidspreparat.

I Truweight, er en næringsdrivende sentral rolle å gi pasientene råd og veiledning om god ernæring og sunne spisevaner. De lager planlagte dietter for vekttapsproblemer som vil lede deg til et sunt og effektivt vekttap i en systematisk tilnærming.

Vil du ha råd om kostholdsplaner og tips om vekttap? Kjenn fra ekspertene selv! Benytt den første konsultasjonen gratis her!
5 Naturlige vekttap tips hjemme

Vekttap kan oppnås med visse smarte modifikasjoner på kosthold og livsstilsvaner. Her tar vi 5 slike hack som du kan prøve hjemme. Sjekk ut videoen nedenfor.