Generelle artikler

Du vil være klok til å bruke disse kjendisene med vekttapshemmeligheter

Det er mange tips, triks og hemmeligheter vi vil gjerne hente fra våre favorittkjendiser. Men en som toppler nesten alle av dem, er vårt ønske om å finne ut hva som ligger bak deres uhyggelige evne til å kaste pounds, alt sammen mens de flaunting deres magre muskel som det er den enkleste tingen i verden. Fordi, la oss innse det, alle som har truffet treningsstudioet med en personlig trener – eller fulgt en streng diett som gir faktiske resultater – vet at det krever nesten superhuman styrke. Så uten videre, her er de 21 mest kjente vektreduksjonshemmelighetene du har døpt for å prøve.

Jennifer Hudson: Gjør det selv

American Idol-stjerne slått Oscar-vinneren Jennifer Hudson lar ikke andres ønsker eller ønsker faktor i hennes ønske om å kaste pounds. Faktisk er hennes største inspirasjon seg selv. «Du må ønske å gjøre det. Og du kan ikke la det som alle har å si, skygge hva du vil ha for deg, «fortalte hun People. Det er den inspirerende tankegangen som gjorde det mulig for henne å gå fra en størrelse 16 til en størrelse seks, og tjente henne tittelen til talskvinne for Weight Watchers!

Kate Upton: Prøv blodtype dietten

Til tross for hvordan det høres ut, er det ingen nåler involvert i denne måltidsplanen. Opprettet av Dr. Peter D’Adamo, kaller blodtype-dietten for å først identifisere blodtypen din, og deretter spise bestemte matvarer som anses av forskere å være lettere fordøyelige for deg. Ifølge Kate Uptons trener Justin Gelband er det det som hjelper henne å holde kurver. «Din blodtype har mye å gjøre med måten din kropp fordøyer, prosesser og metaboliserer mat. Metoden er 90% nøyaktig, sa han til Shape.

Chris Pratt: Gjør 500 push-ups om dagen

Chris Pratt, som fikk sin start som «Andy» Dwyer på NBCs Parks and Recreation, kaste sin 250 pund figur med en engasjert treningsrutine som krevde en masse 500 push-ups om dagen! Og mens han krediterer de intense treningsøktene for sitt vekttap, fortalte han folk at det tok ganske toll på kroppen sin. «Jeg følte meg forferdelig etterpå, måtte få skulderkirurgi, og jeg hadde på meg selv det fordi jeg ikke hadde den riktige treningen,» sa han.

Carrie Underwood: Hopp over brød om kveldene

Carrie Underwood, vegan land crooner og American Idol sesong 4 vinner, tilstått å ta kosttilskudd til shed pounds i hennes yngre dager. Men nå har hun valgt en sunnere rute: jobber konsekvent med en personlig trener og spiser middag et brødløst måltid. Hun fortalte Shape i 2015: «Jeg skal ha en bolle med havremel til frokost, og jeg skal lage en sandwich på Ezekielbrød til lunsj, men om kvelden vil jeg ha protein og grønnsaker og ikke brød. Når jeg våkner, er magen min flat! «